Rocketdildo lanserar version 3.0 | Rocketdildo 3.0

Nu är äntligen den nya designen klar och uppladdad för drift! Version 3.0 av Rocketdildo. En helt ny sida som inte alls liknar vare sig version 1, som varit den publika sidan fram till nu, eller version 2 som aldrig lämnade utvecklingsstadiet.

Denna nya sida har ett lite annorlunda upplägg med en mer artikelbaserad inriktning. Dessutom har vi valt att integrera Disqus för att ge dig som besökare möjlighet att enkelt kommentera det vi postar och för att vi smidigt ska kunna interagera med varandra utan att ni ska behöva skapa ett särskilt konto bara för vår site.

Nu när du har öppnat posten ser du allt innehåll och du får även möjlighet att posta kommenterar eller dela denna artikel med dina vänner via Facebook, Twitter och Google+ via länkarna nedanför artikeln. Till höger ser du lite information om vem som skrivit artikeln och när den postades.

Vi hoppas kunna vara flitigare med att posta innehåll nu och har även planer och idéer på hur vi ska förbättra den nya sidan ytterligare för att göra din upplevelse så angenäm som möjligt. Skriv gärna en kommentar till oss om du har idéer eller saknar något!