Om | Rocketdildo 3.0

Teamet

Rocketdildo drivs sedan många år tillbaka av 3 rediga grabbar: Matte, Sibbe och Jimmy. Version 3.0 är utvecklad av Jimmy som till vardags driver jimmydahl.com, en mindre webb- och IT-byrå. Sibbe, som egentligen heter Joakim Siberg, ser till att Norrköping överlever genom sitt arbete med Lasarettansluten hemsjukvård (LAH). Mathias Winkler, alias Matte, är stans tuffast elektriker och ser bland annat till att vår stads spårvagnar kan ta betalt på ett modernt vis. Jag kanske skulle säga också att staden vi alla bor och arbetar i är Sveriges Manchester och Kinas huvudstad: Norrköping.

Version 1 av sajten var ett avskalat länktips-community och version 2 såg tyvärr aldrig dagens ljus som officiellt lanserad utan fick bara leva som en tom design på vår utvecklingsserver. Båda designades mycket stiligt av Sibbe, men utan innehåll – inga besökare!

Nu är målet att helt o-pretantiöst publicera sånt vi tycker är intressant, gärna vill skriva om eller bara tycker är underhållande.

Vi ger dig – Rocketdildo 3.0

Gäster med gester

För att det inte ska bli så jäkla enformigt och tråkigt kommer vi även att bjuda in både mer eller mindre permanenta och högst tillfälliga gäster att publicera inlägg på sidan. Här möter du våra nära och kära. Vill du bli när och kär eller bara tipsa om något? Hör av dig till oss nedan!

Nuvarande gäster:

Kontakt

Här är det tänkt att vara ett kontaktformulär. Om du vill kontakta oss redan nu kan du ringa eller skicka ett e-post, men då måste du såklart hitta lite kontaktuppgifter först!