Engadget recenserar Microsoft Surface | Rocketdildo 3.0

Microsoft Surface med Windows RT kostar från $499, det vill säga i klass med konkurrerande surfplattor från Apple, Asus och Samsung. Jämfört med dessa står sig Surface riktigt bra, men är samtidigt rätt annorlunda. Då de konkurrerande plattorna primärt är riktade mot de som konsumerar media är Surface ett fullt fungerande alternativ även för den som vill få något gjort.

Det som däremot saknas är ett rejält app-utbud för att konsumera media och underhållning. Förutsatt att app-butiken fylls på snabbt är det inget problem, men om det går långsamt kan det ta ett tag innan Surface verkligen kan konkurrera med befintliga produkter.

Sett till hårdvaran är det en riktigt lyckad produkt. Microsoft har inte enbart lyckats göra en produkt med bra prestanda och hög kvalitetskänsla, de har dessutom lyckats skapa en design som verkligen skiljer Surface från alla konkurrenter. Med tillbehöret Touch Cover får du dessutom ett mycket kapabelt tangentbord som ser ut att vara alldeles för tunt men faktiskt fungerar riktigt bra.

Engadget.com