HTC | Rocketdildo 3.0

HTC Droid DNA släppt i USA [Länktips]

Idag släppte HTC tillsammans med amerikanska Verizon en nya monsterlur vid namn Droid DNA. Att döma av spec. och utseende är det en variant på J Butterfly som ju släpptes enbart för den japanska marknaden för några veckor sen och den har samma fantastiska högupplösta skärm. Med en pixeldensitet på 440ppi får HTC in hela 1920×1080 pixlar på telefonens 5-tumsskärm som även ska ha fantastiska färger.

Telefonens hårdvara utmärks annars av en fyrkärnig Snapdragon på 1,5 GHz, 2 Gb ram, LTE, trådlös laddning och en 8MP-kamera. På telefonen körs Android 4.1 Jelly Bean och precis som andra topplurar från HTC har den en rejäl hörlursförstärkare signerad beats audio.

Hoppas den kommer till Sverige snart!

swedroid.se

Date13 nov 2012 kl. 22 | Taggar Android , Elektronik , HTC , Prylar | KommentarerInga kommentarer

HTC och Apple ingår licensavtal [Länktips]

Som du säkert inte kunnat undgå har Apple:s relationer med mer eller mindre alla större konkurrenter varit minst sagt frostiga den senaste tiden. Men nu har åtminstone Apple och HTC (som Apple stämde redan 2010 för intrång på 20 iOS-patent) kommit överens och signerat ett licensavtal på 10 år. Båda företagens ledare säger sig vara glada över avtalet. Äntligen lite vett i all denna oreda!

TheVerge.com

Date11 nov 2012 kl. 21 | Taggar Apple , HTC | KommentarerInga kommentarer

HTC J Butterfly: 1080p på 5 tum [Länktips]

Idag presenterade HTC sitt nya flaggskepp bland Android-lurar och med sin Super LCD 3-skärm på 440ppi sätter HTC ribban för  nästa generations mobiltelefonskärmar. Med ett röd/svart färgtema som vi känner igen sen tidigare, Android 4.1 Jelly Bean, tvåkärnig 1.5GHz Snapdragon, 2Gb ram och en 8-megapixel-kamera ser det lovande ut […]

Date17 okt 2012 kl. 13 | Taggar Android , Elektronik , HTC , Prylar | KommentarerEn kommentar