Rykten | Rocketdildo 3.0

Är det här kommande iPhone 5s? [Länktips]

iPhone 5S

Om historien upprepar sig så som man kan vänta kommer det nästa år en något uppgraderad iPhone 5 vid namn 5S. Får man tro vissa spekulationer så satsar Apple på att uppgradera den del användarna klagat på mest – batteriet. Och inget annat. =)

worship.hr

Date30 dec 2012 kl. 21 | Taggar Apple , Humor , iPhone , Rykten | KommentarerInga kommentarer

Detaljer kring ”Xbox 720” [Länktips]

Tidningen Xbox World kommer att lägga ned i december, men avser att sluta på topp med ett nummer med gott om tidigare okända detaljer kring nästa generations Xbox. Bl.a. avslöjar man följande:

ComputerandVideoGames.com

Date19 nov 2012 kl. 23 | Taggar Microsoft , Rykten , Xbox | KommentarerEn kommentar

Xbox-platta på gång [Länktips]

Enligt rykten som hävdas förhållandevis säkra jobbar Microsoft på en 7-tums ”surfplatta” tänkt som portabel spelkonsol och då såklart mer inriktad på just spel än en vanlig surfplatta. Plattan ska enligt uppgift baseras på en ARM-propp och ram-minne med hög bandbredd anpassat för spelprestanda och kommer att köra en bantad version av Windows-kärnan.

TheVerge.com

Date7 nov 2012 kl. 20 | Taggar Microsoft , Rykten , Xbox | KommentarerInga kommentarer

Nexus 4 får trådlös laddning [Länktips]

Enligt den snabbstarts-guide för Nexus 4 som läckt ut 050-654-(570A) på internet kommer LG:s kommande Nexus-lur att ha trådlös laddning. På bakstycket, mellan Google- och LG-logotypen ska det finnas en yta för induktion.

Telefonen skulle troligtvis ha presenterats av Google idag, tillsammans med
642-994 nya surfplattor och Android 4.2, men deras event fick ställas in pga den stundande orkanen.

cnet.com

Date29 okt 2012 kl. 15 | Taggar Android , Google , LG , Nexus , Rykten | KommentarerInga kommentarer

GTA V till våren! [Länktips]

Att döma av postern ovan, som har dykt upp på bild på en polsk fan-site, släpps GTA 5 våren 2013. På planschen nämns enbart Xbox 360 och Playstation 3 vilket kan innebära att PC-versionen dröjer lite längre. Rockstar har lovat att släppa fler uppgifter om spelet i november.

GameSpot.com

Date29 okt 2012 kl. 8 | Taggar GTA V , Rykten , Spel | KommentarerEn kommentar

Apple-event ikväll – ge mig en retina 13-tum! [Länktips]

Ikväll är det dags för Apple-event och även om Apple som vanligt inte sagt ett knyst om vad som ska presenteras finns det både mer och mindre troliga rykten. Personligen hoppas jag på att de släpper en 13-tumsversion av MacBook Pro Retina. Jag har ju som bekant haft svårt att hitta en ersättare till min gamla MacBook Pro.

Andra heta rykten är bl.a. iPad Mini, ny iMac, ny Mac Mini och nya iTunes. Följ eventet live på MacWorld från kl. 19 ikväll.

IDG.se

Date23 okt 2012 kl. 11 | Taggar Apple , Elektronik , iPad , Mac , Prylar , Rykten | KommentarerEn kommentar

iPad mini presenteras 23 oktober (?) [Länktips]

Apples tystnad om produkten i fråga har fått många att fundera över om det verkligen kommer att släppas en mindre variant av iPad:en. Nu ryktas det om ett nytt datum för pressrelease av Apple:s vid det här laget länge omtalade iPad mini. Tisdagen den 23:e oktober ska det enligt personer som har insyn vara dags.

AllThingsD.com

Date13 okt 2012 kl. 16 | Taggar Apple , Elektronik , iPad , Prylar , Rykten | KommentarerInga kommentarer

LG tillverkar nästa Nexus-telefon? [Artikel]

Enligt potentiellt välinitierade källor kommer LG och Google presentera en ny Nexus-mobil vid månadsskiftet. Telefonen kommer att vara den första med senaste versionen av Android version 4.2 (Kandy Cane?) och även den första telefonen från LG med optimerat och renodlat Android-operativ. Ryktet förtäljer även att telefonen kommer att baseras på LG:s nuvarande flaggskeppslur, Optimus G .

Förhoppningen från LG torde vara att deras rykte och anseende skall få sig en boost och att försäljningen skjuter fart likt Samsungs gjort efter succén med Galaxy-serien. Det finns dock röster som menar att fler tillverkare kommer att få chansen att visa vad de går för med renodlat Android-operativ då det kommer släppas flera nya Nexus-modeller samtidigt. Kanske som ett steg mot att skapa mer rättvisa förutsättningar? […]

Date7 okt 2012 kl. 2 | Taggar Android , Google , LG , Nexus , Rykten | Kommentarer2 kommentarer