LG | Rocketdildo 3.0

Strömma spel i LG:s Google TV [Länktips]

LG annonserar nu att deras Google TV-modell G2 ska få stöd för OnLive – tjänsten där du strömmar schyssta spel från molnet. Jag har själv inte testat hur väl OnLive fungerar och de har ju även haft en hel del ekonomiskt bekymmer, men det erbjuds ju i alla fall över 300 titlar varav många ganska stora, så jag tycker absolut att det låter som en skön idé! Spela nya TV-spel direkt på TV:n utan konsol och utan att behöva kila till spelbutiken för att köpa skivor.

Polygon.com

Date16 nov 2012 kl. 20 | Taggar Google , LG , Spel , TV | KommentarerInga kommentarer

Nya Nexus 4 säljer som smör i Storbritannien [Länktips]

Bara en timme efter att de nya Nexus-modellerna släpptes till försäljning i Storbritannien var nexus 4:an slutsåld. Den billigaste varianten, med 8Gb minne, ska ha tagit slut på bara 15 minuter. Tycka vad man vill om designen och dess likheter med förra generationens Nexus, men populär verkar den med andra ord vara i alla fall!

cnet.com

Date13 nov 2012 kl. 13 | Taggar Android , Google , LG , Nexus | KommentarerInga kommentarer

Nexus 4 får trådlös laddning [Länktips]

Enligt den snabbstarts-guide för Nexus 4 som läckt ut 050-654-(570A) på internet kommer LG:s kommande Nexus-lur att ha trådlös laddning. På bakstycket, mellan Google- och LG-logotypen ska det finnas en yta för induktion.

Telefonen skulle troligtvis ha presenterats av Google idag, tillsammans med
642-994 nya surfplattor och Android 4.2, men deras event fick ställas in pga den stundande orkanen.

cnet.com

Date29 okt 2012 kl. 15 | Taggar Android , Google , LG , Nexus , Rykten | KommentarerInga kommentarer

LG:s 4K 84-tummare säljs nu [Länktips]

LG är alltså först ut att nå marknaden med en 84-tums 4K-upplöst TV. LCD:n finns nu till försäljning i USA för den nätta summan av $19,999!

engadget.com

Date27 okt 2012 kl. 12 | Taggar 4K , Elektronik , LG , TV | KommentarerEn kommentar

Ny bilder och uppgifter om LG:s Nexus [Länktips]

Det är den vitryska sajten onliner.by som har fått tag på ett utvärderingsexemplar av LG:s kommande Nexus-telefon. Onliner har fått möjlighet att både fotografera den i bra kvalitet och göra en någorlunda genomgånde recension. Dock är det fortfarande version 4.1 av Android på telefonen och mjukvaran verkar inte vara särskilt genomarbetar så vi får varken några prestandamätningar att lita på eller någon förhandstitt på Android 4.2 som baserat på Google:s tidigare upplägg borde lanseras samtidigt som telefonen […]

Date14 okt 2012 kl. 12 | Taggar Android , Elektronik , LG , Nexus , Prylar | KommentarerInga kommentarer

LG tillverkar nästa Nexus-telefon? [Artikel]

Enligt potentiellt välinitierade källor kommer LG och Google presentera en ny Nexus-mobil vid månadsskiftet. Telefonen kommer att vara den första med senaste versionen av Android version 4.2 (Kandy Cane?) och även den första telefonen från LG med optimerat och renodlat Android-operativ. Ryktet förtäljer även att telefonen kommer att baseras på LG:s nuvarande flaggskeppslur, Optimus G .

Förhoppningen från LG torde vara att deras rykte och anseende skall få sig en boost och att försäljningen skjuter fart likt Samsungs gjort efter succén med Galaxy-serien. Det finns dock röster som menar att fler tillverkare kommer att få chansen att visa vad de går för med renodlat Android-operativ då det kommer släppas flera nya Nexus-modeller samtidigt. Kanske som ett steg mot att skapa mer rättvisa förutsättningar? […]

Date7 okt 2012 kl. 2 | Taggar Android , Google , LG , Nexus , Rykten | Kommentarer2 kommentarer