Musik | Rocketdildo 3.0

Johnossi och Bullet for My Valentine till Bråvallafestivalen [Länktips]

Tillsammans med Parkway Drive och Rebecca & Fiona släppte Bråvallafestivalen idag Johnossi och Bullet for My Valentine som nya artister till sommarens festival. Vi väntar med spänning på nästa stora släpp – för nog har de väl någon eller några riktigt stora artister till på gång om de ska konkurrera med Peace and Love?

nt.se

Date10 jan 2013 kl. 11 | Taggar Bråvallafestivalen , Bullet for My Valentine , Festival , Johnossi , Musik , Norrköping , Parkway Drive , Rebecca & Fiona | KommentarerInga kommentarer

Muse ställer in i Sthlm igen! [Länktips]

2010 skulle Muse spela på Zinkensdamm i Stockholm och biljetter inhandlades direkt för att vara säker på att få se vad som sades vara ett av världens bästa live-band. Besvikelsen infann sig dock bara några månader senare då arrangören ställde in.

I våras annonserade bandet en ny Sverige-konsert, återigen i Stockholm, men den här gången i Globen den 6:e december. Själv lyckades jag förköpa biljetter genom fanclub:en och nu har man laddat för att äntligen få se dem i ett halvår. Då bryter Matt Bellamy foten med bara en vecka kvar till konserten och ställer in alla konserter i närheten.

Vågar man hoppas på ett nytt datum på den planerade stadium-turnén i sommar?

muse.mu

Date30 nov 2012 kl. 11 | Taggar Muse , Musik | KommentarerEn kommentar

Få tillgång till Spotify i webbläsaren [Artikel]

Som du kanske sett har Spotify börjat beta-testa sin webbläsarspelare. Har du som jag haft problemet att du inte kunnat använda spelaren, som bor på adressen play.spotify.com, utan bara fått ett test-meddelande eller direkt vidarebefordrats till Spotifys vanliga hemsida kan du följa dessa enkla steg för att få tillgång direkt:

  1. Länka Spotify till ditt Facebook-konto genom att logga in på spotify.com, klicka på ditt användarnamn överst till höger och klicka på Overview. Till höger finns nu en länk för att koppla ditt konto till Facebook – klicka och fyll i formuläret
  2. Gå till denna adress

Klart!

Date20 nov 2012 kl. 14 | Taggar Musik , Spotify , Webb | KommentarerInga kommentarer

Spotify beta-testar webbapp [Artikel]

I förrgår började Spotify beta-testa den av många efterlängtade webbläsarversionen av sin musikspelare. Just nu är det bara ett fåtal användare som släpps in, men så fort tjänsten lanseras fullt ut kommer du att kunna spela din musik direkt i webbläsaren utan att behöva installera den tidigare programvaran. Schysst!

play.spotify.com

Date18 nov 2012 kl. 13 | Taggar Musik , Spotify , Webb | KommentarerEn kommentar

Iggy & the Stooges till Peace & Love [Länktips]

Peace & Love-festival i Borlänge, som härrom dagen släppte Depeche Mode som första artist till nästa års festival släppte idag fler artister. Överst i listan står ett återbesök av Iggy & The Stooges som var på besök även 2007 (och gjorde en bra spelning!). Dessutom kommer bl.a. Håkan Hellström, Graveyard, Petra Marklund och Timo Räisänen.

PeaceAndLove.se

Date25 okt 2012 kl. 23 | Taggar Festival , Konsert , Musik | KommentarerInga kommentarer

Biljettpriser till nya Bråvalla Festival [Länktips]

Norrköpings Tidningar har uppmärksammat att biljettpriserna för Norrköpingsfestivalen Bråvalla Festival skiljer sig beroende på var man köper biljetterna. Handlar man via t.ex. Biljett24 eller Biljett nu så blir det flera hundra kronor dyrare. Observant NT! Det är ju det som är affärsidén för de som handlar med andrahandsbiljetter. Alla arrangemang är dyrare i andra hand, annars ingen vinst, det går det knappast att belasta festivalarrangörerna för.

Något som är desto intressantare är väl att diskutera huruvida det borde vara ok att få handla med biljetter i andrahand som företagsidé. Biljett nu tycker att de erbjuder en tjänst som säljer biljetter till arrangemang där biljetterna annars skulle vara slutsålda. Precis som att biljetterna blir fler för att de köper upp dem och säljer vidare…

nt.se

Date4 okt 2012 kl. 23 | Taggar Musik | KommentarerInga kommentarer