Webb | Rocketdildo 3.0

Få tillgång till Spotify i webbläsaren [Artikel]

Som du kanske sett har Spotify börjat beta-testa sin webbläsarspelare. Har du som jag haft problemet att du inte kunnat använda spelaren, som bor på adressen play.spotify.com, utan bara fått ett test-meddelande eller direkt vidarebefordrats till Spotifys vanliga hemsida kan du följa dessa enkla steg för att få tillgång direkt:

  1. Länka Spotify till ditt Facebook-konto genom att logga in på spotify.com, klicka på ditt användarnamn överst till höger och klicka på Overview. Till höger finns nu en länk för att koppla ditt konto till Facebook – klicka och fyll i formuläret
  2. Gå till denna adress

Klart!

Date20 nov 2012 kl. 14 | Taggar Musik , Spotify , Webb | KommentarerInga kommentarer

Spotify beta-testar webbapp [Artikel]

I förrgår började Spotify beta-testa den av många efterlängtade webbläsarversionen av sin musikspelare. Just nu är det bara ett fåtal användare som släpps in, men så fort tjänsten lanseras fullt ut kommer du att kunna spela din musik direkt i webbläsaren utan att behöva installera den tidigare programvaran. Schysst!

play.spotify.com

Date18 nov 2012 kl. 13 | Taggar Musik , Spotify , Webb | KommentarerEn kommentar

Nokia lanserar ny kart-tjänst [Länktips]

Nokia har lanserat sin nya karttjänst here.net som en konkurrent till bl.a. Goole Maps. Utöver bra kartor och snyggt presenterade vägbeskrivningar bjuds även på ett ganska imponerande 3D-läge (om än enbart i större städer). Dessutom finns en funktion där man själv kan rapportera fel och lägga till ytterligare information via ett community, tyvärr finns den funktionen inte i Sverige än. Webbtjänsten fungerar även under iOS, Android, Meego, WebOS och Blackberry 7.

Intressant med en ny karttjänst till gänget och spontant vid en första anblick känns det som en stabilera release än den Apple försökte sig på nyligen. Dessutom är det ju känt sen tidigare att Nokia har riktigt bra kartmaterial så kartorna som presenteras borde stämma ganska bra.

here.net

Date13 nov 2012 kl. 21 | Taggar Kartor , Nokia , Webb | KommentarerInga kommentarer

Me.ga blir Mega.co.nz [Länktips]

Som vi rapporterat tidigare är Megaupload påväg att återskapas under nya former och nytt namn, men efter att den först tänkta domänen Me.ga stängts ned på begäran av landets regering. Nu verkar Kim Dotcom till sist ha hittat en toppdomän som tar emot honom och sidan ligger nu uppe på Mega.co.nz. Precis som tidigare är det 19 januari som är planerat releasedatum.

TheNextWeb.com

Date13 nov 2012 kl. 11 | Taggar Webb | KommentarerInga kommentarer

MegaUpload återskapas som Me.ga [Länktips]

Kim DotCom åkte ju dit ordentligt med sin förra filuppladdningstjänst MegaUpload, men har ännu inte blivit fälld för något brott. Nu satsar han på en ny tjänst under domännamnet me.ga med i stort sett samma idé. Tjänsten ska lanseras den 19:e januari och vi ser med spänning fram emot att se vad som händer därefter.

Me.ga

Date5 nov 2012 kl. 19 | Taggar Webb | KommentarerEn kommentar

Jämförelse av gratis webbaserade träningsdagböcker [Artikel]

Sen jag köpte min GPS/puls-klocka har jag varit på jakt efter en bra webbaserad tjänst där jag kan lagra och utvärdera all data från mina träningspass. Jämförelsen nedan gäller gratisversionerna av respektive tjänst. Flera av tjänsterna erbjuder utökad funktionalitet mot en månadskostnad, men detta har inte utvärderats eller tagits med i beräkningen […]

Date25 okt 2012 kl. 15 | Taggar Löpning , Programvara , Träning , Webb | KommentarerEn kommentar