Samsung | Rocketdildo 3.0

Samsung släpper Galaxy S4 den 14 mars [Länktips]

Samsungs flaggskepp på Android-sidan, succé-luren Galaxy S3, ska nu få sin ersättare och Samsung berättar att den kommer att släppas på deras event i New York den 14 mars.

Det ryktas om en 8-kärnig Exynos-propp med lika många grafikkärnor, en nästan 5 tum stor SuperAmoled-skärm, 2Gb ram och en kamera med 13-megapixel-sensor. Vi får väl se om några veckor vad som stämmer!

reviews.cnet.com

Date26 feb 2013 kl. 23 | Taggar Android , Galaxy S4 , Samsung , Smartphone | KommentarerInga kommentarer

Jelly Bean till Galaxy S2 [Länktips]

Kanske lite oväntat för en relativt ”gammal” telefon – men eftersom den fortfarande säljer så bra släpper Samsung nu en uppdatering för sin tidigare topp-lur Galaxy SII.

Med uppdateringen får S2:an samma gränssnitt och appar som uppföljaren S3. Dessutom förbättras batteritiden, kamerafunktionaliteten ökas, låsskärmen får fler funktioner, de schyssta toggle-knapparna i notifieringsmenyn från S3:an följer med och dessutom får man Google Now.

sammobile.com

Date23 jan 2013 kl. 23 | Taggar Android , Galaxy S2 , Jelly Bean , Samsung | KommentarerInga kommentarer

Engadget recenserar Nexus 10 [Filmklipp]

För en dryg vecka sen släppte Google sin nya referens-platta Nexus 10 och recensionerna är många och ofta någorlunda positiva. Min egen uppfattning är att skärmen verkar grym med sin extremt höga upplösning men annars känns det som vilken platta som helst i prisklassen. Dock är det ju alltid fördel att ha en Nexus då man får tillgång till uppdateringar av Android först av alla.

engadget.com

Date7 nov 2012 kl. 20 | Taggar Android , Google , Nexus , Samsung | KommentarerInga kommentarer

Android 4.1.2 är här även till Galaxy Nexus [Artikel]

Härom dagen rapporterades att Android 4.1.2 börjat skickas ut till surfplattan Nexus 7, idag fanns den även tillgänglig i min Galaxy Nexus. Uppdateringen inkluderar stöd för att expandera aviseringar med ett finger samt en samling buggfixar och prestandaförbättringar. Uppdateringen ska även ha nått Nexus S.

Än så länge är det troligen bara telefoner med yakju-mjukvaran som fått tillgång till uppdateringen, kör du en svensksåld telefon med originalmjukvara får du nog precis som tidigare vänta tills operatörerna godkänt uppdateringen.

Date16 okt 2012 kl. 19 | Taggar Android , Google , Nexus , Samsung | Kommentarer2 kommentarer

Jakten på en perfekt ultrabook [Artikel]

Nu har den pågått i snart ett år, jakten på min nya laptop. Det borde ju inte vara så svårt egentligen för i det här fallet är inte prislappen någon överdrivet inskränkande faktor, men likväl står jag ännu utan.

För drygt två år sen köpta jag min nuvarande laptop, en MacBook Pro 13″, Core2Duo, 4Gb ram och ett GeForce 320M. Egentligen var jag på jakt efter något lättare, men MacBooken hade en tilltalande design och när jag råkade gå förbi den på kampanj till ett fördelaktigt pris kunde jag inte låta bli. Dessutom hade jag aldrig ägt en Mac innan och trots att min Apple-feber redan lagt sig var det lockande att testa. Men förra vintern började jag få nog: OS X jävlades med mig (egentligen var jag inte nöjd från början då främst inställningsmöjligheter och medföljande filbläddrare var ytterst begränsade) och datorn orkade inte med att köra något annat OS virtuellt ovanpå OS X […]

Date13 okt 2012 kl. 12 | Taggar Apple , Asus , Dator , Elektronik , Intel , Lenovo , OS X , Samsung , Sony | Kommentarer2 kommentarer

Galaxy S3 Mini bekräftad [Länktips]

Precis som det ryktats om ett tag så kommer det att släppas en Mini-version av Samsungs nuvarande flaggskepp Galaxy S3. Den får en 4-tums Super-AMOLED-skärm och både samma design och funktioner som sin storebror. Telefonen får Android 4.1, Jelly Bean, direkt ut asken och hårdvaran ser lovande ut med en dual core-processor om 1,0 GHz, 1GB RAM-minne, 8GB intern lagring som kan byggas ut med microSD på upp till 32GB. Den ska finns i butik vecka 46 och kosta beskedliga ca. 3500 SEK.

mynewsdesk.com

Date11 okt 2012 kl. 21 | Taggar Android , Elektronik , Google , Mobil , Prylar , Samsung | KommentarerInga kommentarer

Fler Nexus-plattor på gång [Länktips]

Om bara några dagar kan du köpa Google Nexus 7 (Google:s och Asus gemensamma satsning) i Sverige – men redan ryktas det om ett flertal uppföljare! Dels två lågprisplattor tillverkade av Asus men även en deluxe-platta tillverkad av Samsung […]

Date9 okt 2012 kl. 20 | Taggar Android , Asus , Elektronik , Google , Prylar , Samsung , Surfplatta | KommentarerEn kommentar