Mac | Rocketdildo 3.0

Min nya MacBook Retina [Recension]

Som jag berättat tidigare har jag ju länge varit på jakt efter en ersättare till min MacBook Pro 13″ från 2010 och efter att till sist ha fått se releasen av den nya 13 tums retina:n, som nog var den ända 13-tummaren som verkade hålla måttet, beställde jag till sist en 15-tums MacBook Pro Retina. Den hade helt enkelt för fet spec. för att jag skulle kunna låta bli.

Här följer mina tankar och upplevelser kring den nya generationens MacBook och senaste versionen av OS X, dvs Mountain Lion, sett ur ögonen på en tidigare Snow Leopard användare som egentligen hade tänkt byta till en PC med Linux […]

Date3 nov 2012 kl. 23 | Taggar Apple , Elektronik , Mac | Kommentarer2 kommentarer

Stabil release utan överraskningar från Apple [Artikel]

Igår var det som säkert bekant Apple Event och spekulationerna om vad som skulle släppas var både många och förhållandevis väl överensstämmande med vad som kom. De stora nyheterna var som väntat iPad Mini, MacBook Pro Retina 13-tum, ny Mac Mini och ny iMac […]

Date24 okt 2012 kl. 10 | Taggar Apple , Elektronik , iPad , Mac | Kommentarer4 kommentarer

Apple-event ikväll – ge mig en retina 13-tum! [Länktips]

Ikväll är det dags för Apple-event och även om Apple som vanligt inte sagt ett knyst om vad som ska presenteras finns det både mer och mindre troliga rykten. Personligen hoppas jag på att de släpper en 13-tumsversion av MacBook Pro Retina. Jag har ju som bekant haft svårt att hitta en ersättare till min gamla MacBook Pro.

Andra heta rykten är bl.a. iPad Mini, ny iMac, ny Mac Mini och nya iTunes. Följ eventet live på MacWorld från kl. 19 ikväll.

IDG.se

Date23 okt 2012 kl. 11 | Taggar Apple , Elektronik , iPad , Mac , Prylar , Rykten | KommentarerEn kommentar