iPhone | Rocketdildo 3.0

Är det här kommande iPhone 5s? [Länktips]

iPhone 5S

Om historien upprepar sig så som man kan vänta kommer det nästa år en något uppgraderad iPhone 5 vid namn 5S. Får man tro vissa spekulationer så satsar Apple på att uppgradera den del användarna klagat på mest – batteriet. Och inget annat. =)

worship.hr

Date30 dec 2012 kl. 21 | Taggar Apple , Humor , iPhone , Rykten | KommentarerInga kommentarer

Google Maps äntligen i App Store [Länktips]

Google Maps

Så kom den då till sist, efter ett drygt halvårs spekulationer och äntligen slipper iPhone-användarna förlita sig till undermåliga Apple Maps. Användarna är mestadels lyriska över resultatet.

TheVerge.com

Date16 dec 2012 kl. 12 | Taggar Apple , Google , iOS , iPhone | KommentarerInga kommentarer

Google Maps med navigation till iOS [Länktips]

Nu har Google skickat ut en utvärderingsversion av sin kommande iOS-app till ett gäng med utvalda testare utanför bolaget. iOS har ju sen en tid tillbaka inte haft någon Google Maps-app efter att Apple tog bort sin egenutvecklade version.

Till skillnad mot den gamla appen ser det faktiskt ut som att den nya appen även inkluderar navigationsläget, där man ju får en helt annan vy än i vanliga maps anpassad för navigering med turn-by-turn-navigation. Det har tidigare spekulerats i att Google inte skulle inkludera denna funktion utan ”spara den” till sitt eget mobiloperativsystem Android för att ge det en extra fördel över iOS.

The Wall Street Journal

Date18 nov 2012 kl. 14 | Taggar Apple , Google , iOS , iPad , iPhone | Kommentarer2 kommentarer

JBL först med lightning-dock-högtalare [Länktips]

Med nya iPhone och den nya iPad-modellerna följde ju en ny kontakt, Lightning Connector, som ersatte den gamla bekanta 30-stifts-kontakten som hängt med sen åtminstone min första iPod från 2003 och fanns överallt. Nu har de första högtalarna med dockningskontakt för de nya enheterna kommit och de är från JBL. 2 modeller lanseras, en stor som passar till alla enheter och en liten som bara passar till iPhone:en.

Frågan är om det är någon som dockar sin telefon nu för tiden? AirPlay och liknande trådlösa varianter känns betydligt attraktivare.

TheVerge.com

Date15 nov 2012 kl. 14 | Taggar HiFi , iPad , iPhone , JBL | KommentarerInga kommentarer

Hårdvaruproblem i iPhone 5? [Länktips]

Tydligen är responsiviteten vid diagonal-swype på iPhone 5:s skärm inte alls lika vass som iPhone 4S, varken med iOs 5 eller 6. Scrollar man fram och tillbaka ett tag så börjar iPhone 5:an hacka och kan till sist frysa helt. Det är väl inget större problem vid normalt surfande men det finns en del spel som ju går ut på att swype:a fram och tillbaka (Fruit Ninja) som troligen kan drabbas av problemet.

Cnet.com

Date10 nov 2012 kl. 20 | Taggar Apple , iOS , iPhone | KommentarerInga kommentarer