Valve | Rocketdildo 3.0

Workshop till Left 4 Dead 2 [Länktips]

Left 4 Dead 2

På rocketdildo-redaktionen har vi sent om sider kommit igång med att lira Left 4 Dead 2, vilket är ett helt suveränt spel att LAN:a på 3-4 personer. Tyvärr gick det (precis som med alla roliga spel) lite för snabbt att ta sig igenom alla banor – men nu ser det ut att lösa sig!

Igår meddelade Valve att de släpper den workshop för Left 4 Dead 2 som beta-testats under en tid och att den direkt ska finnas tillgänglig från inuti spelet. Via den ska man dels kunna skapa eget innehåll (banor, kläder, vapen) men även kunna ta del av det material som andra spelare skapat.

Så nu är det bara att boka in en ny spelkväll, plocka fram motorsågen och fortsätta zombie-slakten!

l4d.com

Date18 jan 2013 kl. 14 | Taggar Left 4 Dead 2 , Spel , Valve | KommentarerEn kommentar

Valve släpper linux-baserad Steam Box under året [Länktips]

Det är den tyska siten Golem.de som nu tror sig kunna visa på att Valve faktiskt kommer att släppa sin beryktade konsol. Om den nu kommer så är det ju absolut inte otroligt att den baseras på Linux, med tanke på deras nuvarande satsning mot det öppna operativsystemet med Valve för Ubuntu (och fler Linux-distar på G).

joystiq.com

Date7 jan 2013 kl. 20 | Taggar Konsol , Linux , Spel , Steam , Valve | KommentarerInga kommentarer

Steam för Linux når publik Beta [Länktips]

Den tidigare annonserade versionen av Steam för Linux kommer inom kort att släppas som publik beta. Beta-versionen kommer dock att vara begränsad till 1000 användare och Valve letar i första hand efter vana Linux-användare med Ubuntu 12.04 eller senare. Det blir spännande att se om även användarna upplever bättre prestanda i det ända spelet som erbjuds under Linux än under Windows!

theVerge.com

Date29 okt 2012 kl. 15 | Taggar Linux , Spel , Steam , Valve | KommentarerInga kommentarer