Nintendo | Rocketdildo 3.0

Wii Mini till Sverige [Länktips]

Wii Mini

Nintendo Wii Mini, som vi tidigare rapporterade släpptes i december – men då bara i Kanada. Nu avslöjar Nintendo att den även kommer till Europa och den 15:e mars släpps den i Sverige.

Wii Mini är alltså en något enklare variant av den gamla Wii-konsolen och är kompatibel med alla tidigare Wii-spel och de flesta tillbehör men saknar internetuppkoppling. Den kommer med röda sidor och mattsvart ovansida med röd fjärr och Nunchuck.

gamereactor.se

Date26 feb 2013 kl. 22 | Taggar Konsol , Nintendo , Spel , Wii , Wii Mini | KommentarerInga kommentarer

Nintendo släpper Wii Mini [Länktips]

Den 7:e december släpper Nintendo en nydesignad mindre variant på sin gamla Wii med slogan:en ”Big Fun, for a Mini Price”. Konsolen kommer inte att ha någon internetanslutning och kommer heller inte att stödja Gamecube-spel, men kommer annars att fungera precis som den vanliga Wii-konsolen. Däremot ser den ju, i alla fall i mitt tycke, mycket fränare ut med sitt kantiga retro-stuk och sin toppmatade skivläsare med lucka.

Det ända lite tveksamma från min sida är vem som ska köpa den. De flesta jag vet som är intresserade alls av en lågupplöst Wii har redan än, alla andra köper en Xbox, PS3 eller Wii U. Möjligen att den kan sälja som konsol nr. 2 för de som redan har en Xbox eller PS3 om priset blir tillräckligt lågt. Nintendo rekommenderar ett pris på $99, vi får väl se vad den kostar när den når Sverige.

nintendo.com

Date27 nov 2012 kl. 16 | Taggar Elektronik , Nintendo , Spel , Wii | KommentarerEn kommentar

Iwata packar upp Wii U [Filmklipp]

Självaste Nintendo-bossen Satoru Iwata tar på sig vita handskar och gör en officiell ”Unboxing Ceremony”!

Date7 nov 2012 kl. 21 | Taggar Nintendo , Unboxing , Wii | KommentarerInga kommentarer